Over mij

Petra Ferwerda

Ondernemen heb ik niet van huis uit meegekregen. Ik ben opgegroeid met de opvatting dat je een studie moet doen zodat je een goede baan kunt krijgen.

En dat was ook wat ik deed. Nadat ik mijn Rechtenstudie had afgerond kon ik aan de slag bij Justitie. Ik heb er met veel plezier gewerkt maar na 10 jaar besloot ik het roer om te gooien. De vrijheid van het ondernemerschap trok me en ik sloeg een nieuwe weg in.

Met alleen een plan, mijn enthousiasme en vrijwel geen ondernemer skills, ging ik van start. Het werk met mijn klanten vond ik geweldig. Ik genoot van de resultaten die ze behaalden. Maar in het werven van klanten en het laten groeien van mijn bedrijf, was ik geen ster.

Leuren met mezelf en trekken aan mensen, waren niet mijn ding. Om toch te zorgen voor de noodzakelijke groei in mijn bedrijf, ging ik in de leer bij 'goeroes' die meer ervaring hadden op ondernemersgebied dan ik.

De technieken waren goed maar werkten niet voor mij. Opdringerige marketingstrategieën en harde verkooptechnieken pasten niet bij mij. Daardoor werkten ze niet voor mij.

Ondernemen zoals past bij jou!

Ik besefte dat ik een ander pad zou moeten inslaan om mijn bedrijf te laten groeien. Een pad dat beter bij me paste, zodat ik kon ondernemen op een manier waar ik me prettig bij voelde. Een manier waarbij er aandacht was voor de persoon die ik ben, gecombineerd met zakelijke skills die passen bij mij.

Hieruit is Business YOUnique ontstaan: Een methode die ik ontwikkelde waarin aandacht is voor je persoonlijkheid en wordt gecombineerd met zakelijke skills. Ik geloof dat je persoonlijkheid van wezenlijk belang is in je uiteindelijke succes als ondernemer. Hoe beter jij jezelf kent en je persoonlijke eigenschappen benut, hoe meer resultaat je behaalt met je bedrijf. Zowel voor je klanten als voor jezelf.

Business Younique

voor succesvol jezelf zijn in ondernemen

En dat is wat ik jou ook gun! Dat je kunt ondernemen op een manier die past bij jou en daarin succesvol te worden. Het is mijn overtuiging dat de bron van je succes ín jou ligt en niet buíten jou. Alleen dan kun je succesvol jezelf zijn in ondernemen!

Meer weten?

Kijk dan hier op welke manier we kunnen samenwerken om jouw Business YOUnique te maken!